Viimeiset paljastukset!

Uskomatonta ajatella, että H-hetki on jo tässä! Olemme tehneet hurjasti töitä tapahtuman eteen ja huomenna on vihdoinkin aika nähdä jospa kaikki sujuu sunnitelmiemme mukaisesti. Tämä blogipostaus onkin lyhyt ja ytimekäs, vielä riittää puuhasteltavaa ennen ovien avaamista ja verkostoitumisenlakamista kello 17:00!

Tasan kello kuusi illalla juontajamme Emilia Lahti avaa tapahtuman ja sen jälkeen saamme kuulla toinen toistaan inspiroivimpia puheita kello 21:30 asti
.
Tauon aikana, kello 19:30-20:15 on taas aika verkostoitua ja syödä iltapalaa ja tapahtuman jälkeen suuntaamme kaikki Piazzaan jatkoille!

Hyvät naiset ja herrat, tässä kaksi viimeistä paljastusta!

Satu Korhonen

Satu2
Kuvittele, jos voisit muuttaa elämäsi kysymyksellä, sillä hyvät kysymykset voivat muuttaa tutut ja turvalliset asiat uusiksi, kääntää ne päälaelleen ja mullistaa näkemyksemme itsestämme, yhteiskunnastamme ja maailmastamme. Satu Korhonen (KT, FRSA) katsoi opinnoissaan ja työssään opetusta tarjoajan näkökulmasta ja pyrki löytämään toimivia ratkaisuja muun muassa elinikäiseen oppimiseen ja asiantuntemuksen ylläpitämiseen. Katsoessaan pienen tyttärensä oppimista hänen näkemyksensä oppimisesta ja sen tukemisesta mullistui uuden kysymyksen muodossa. Mitä jos ihmisiä ei tarvitse opettaa vaan sen sijaan heidän oppimistaan tuettaisiin? Kysymys johti hänen elämänsä uusiin suuntiin, jotka puolestaan johtivat uusiin kysymyksiin. Esityksessään TEDxTurku 2015 –tapahtumassa hän kutsuu kaikki esittämään kysymyksiä, sillä ne voivat muuttaa elämämme.

Ivory & Vocal

ivory
Ivory & Vocal on turkulainen duo jonka yhteinen taival alkoi vuonna 2013 jazzin merkeissä. Siitä lähtien duo on laajentanut repertuaarinsa käsittämään niin monta eri musiikkilajia kuin vain mahdollista. Pubeista illallisiin ja häsitä hautajaisiin tai yritysjuhliin, tämä duo on täydellinen yhdistelmä tunnelmaa, nautintoa, naurua ja kyyneleitä. Musiikki herää eloon Elinan ja Matiaksen antaessa sielunsa ja sydämensä musiikin sanoman välittämiseen juuri oikealla tavalla.