Satelliitti tapahtumia, livestreamaus ja puhujapaljastus!

Tervehdys TED-ihmiset! Tämän vuoden TEDx Turku -tapahtumaan on enää muutama päivä, ja odotus alkaa täällä päässä muuttua jännitykseksi. Oli mahtavaa huomata, että yleisö on ilmeisestikin pitänyt näkemästään edellisinä vuosina, sillä tapahtuma myytiin loppuun jo hyvissä ajoin ennen H-hetkeä. Jos missasit lipunmyynnin, tai et syystä tai toisesta pääse paikalle, niin huoli pois; tapahtuma streamataan Yle Areenassa, joten jokainen pääsee seuraamaan puheet vaikka kotisohvalta. Mikäli haluat jakaa katselukokemuksen, niin tarkista Facebook- tai verkkosivultamme löytyisikö lähistöltäsi Satelliitti-tapahtumaa, johon osallistua.

Yhteydenottojen perusteella on hyvinkin todennäköistä, että lähistöltäsi löytyy TEDx Turku -satelliitti, eli “kisakatsomo” -tyyppinen tilaisuus, mutta mikäli sellaista ei läheltäsi löydy, miksipä ei järjestäisi omaa. Satelliittiin tarvitset vain tilan, verkkoyhteyden ja laitteet, jolla esität Areenan lähetyksen yleisöllesi. Alla löydät linkin kokoamaamme Satelliitti-oppaaseen.

Satelliittiopas

Jos sinua siis kiinnostaa järjestää TEDx Turku 2015 -näytös, ja haluat ilmoittaa siitä kauttamme, niin soita tai lähetä lyhyt maili aiheesta, niin lisäämme tapahtumasi sivuillemme ja autamme alkuun järjestelyissä. Alla vielä pari esimerkkiä Turun alueella järjestettävistä satelliiteista:

https://www.facebook.com/events/1491436707825771/

https://www.facebook.com/events/968876486526468/

Markku Jokisipilä

Jarkko Jokisipilä

Meillä on vielä kolme TEDxTurku2015 puhujapaljastusta jäljellä ja seuraavana vuorossa on historiantutkija ja valtiotieteiden tohtori Markku Jokisipilä. Kontrafaktuaalinen historia, eli eri “mitä jos” –skenarioiden tutkiminen on yksi Markun mielenkiinnon kohteista. Miten tapahtumat olisivat jatkuneet erilaisten valintojen seurauksesta? Olisivatko asiat menneet parempaan tai huonompaan suuntaan? Leikittely tällaisten vaihtoehtoisten skenarioiden kanssa stimuloi mielikuvitusta ja on usein erittäin viihdyttävää. On kuitenkin kysyttävä jos kuitenkin on olemassa joitakin rankkoja historiallisia tapahtumia, joita ei sovi spekuloida?

Kuulostaako jännittävältä? Torstaina kuulemme aiheesta lisää!

Nähdään pian!

Team TEDxTurku2015