3/2017 tiedote

3/2017 tiedote

Tiedote

Tiedote, julkaisuvapaa heti.

———

Puhujaehdokkaita ennätysmäärä, yleisö tervetullut mukaan.

TEDxTurku 2017 -tapahtuman auditoinnit käyntiin

Suosittu puhetapahtuma TEDxTurku järjestetään Turussa Sigyn-salissa 17.11.2017. Hakemuksia puhujaksi on tullut ennätysmäärä, ja auditointitilaisuudet järjestetään 17.3., 20.3. ja 7.4. Tilaisuuksiin toivotaan runsaasti kuulijoita.

Turussa neljättä kertaa järjestettävä TEDx-tapahtuma esittelee muun muassa tieteen, teknologian ja taiteen ajankohtaisia ilmiöitä ja teemoja. Tämän vuoden teemaksi on valittu ”Not Stereotypes”. Maailmanlaajuinen TEDx-konsepti kokoaa tapahtumaan asiantuntijoita, joilla on kiinnostavaa kerrottavaa erilaisista aiheista. Yksi puheenvuoro kestää enimmillään 18 minuuttia.

Auditoinnit avoinna yleisölle

Puhujaehdokkaiden auditoinnit järjestetään perjantaina 17.3., maanantaina 20.3. ja perjantaina 7.4. alkaen klo 17.30 osoitteessa SparkUp Turku, Tykistökatu 4. Hakeneita puhujaehdokkaita on 70, joista osa kutsutaan auditointeihin. Lopulliset puhujat marraskuun tapahtumaan valitaan auditointien perusteella. Auditointitilaisuudet ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.

– TEDxTurku on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta, ja tänä vuonna olemme saaneet ennätyksellisen paljon hakemuksia. Auditoinneissa yleisöllä on loistava tilaisuus kuulla asiantuntijoiden lyhyitä puheita erilaisista, ajankohtaisista aiheista. Järjestämme ilta-aikaan kolme auditointia, ja toivotamme kaikki tieteestä, teknologiasta, taiteesta ja ajan ilmiöistä kiinnostuneet mukaan, sanoo Events Turku ry:n hallituksen puheenjohtaja Maija Salonen.

Liput myyntiin keväällä

Useat TEDxTurku-tapahtumat ovat olleet loppuunmyytyjä. Esiintyjinä on nähty muun muassa Yhdysvaltain entinen Suomen suurlähettiläs Bruce Oreck, positiivisen psykologian maisteri Emilia Lahti, kapellimestari Leif Segerstam sekä professori Esko Valtaoja. Tänä vuonna tapahtumaan odotetaan lähes 300 vierasta.

TEDxTurku 2017 -puhetapahtuman järjestää Events Turku ry. Tapahtuma toteutetaan vapaaehtoistyöllä, ja mukana on useita yhteistyökumppaneita. Lipunmyynti avataan keväällä.

Kuvat & logo lehdistölle: http://tedxturku.com/media/